Therapie & coaching

ladybug-743562_1280

“In de geschiedenis van het universum was er nog nooit iemand zoals jij en tot in de oneindige toekomst zal er nooit meer iemand zijn zoals jij. Je bent origineel. Je bent zeldzaam. Je bent uniek. Vier je uniekheid.”

– Sri Sri Ravi Shankar

Talenten
Ieder mens is uniek, en dat is niets voor niets. Talent is wat je bent. Met je talenten kun je jezelf tot uitdrukking brengen en veel voor anderen betekenen. Het bewust worden en gebruiken van je talenten heeft dus niet alleen effect op jezelf, maar ook op anderen.

Als je je talenten gebruikt, krijg je energie. En van het te weinig gebruik maken van je talent, verlies je veerkracht en weerbaarheid. Het is dus belangrijk om op zoek te gaan naar jouw unieke talenten, naar datgene wat je motiveert en drijft, waar jij energie van krijgt.

Het is mijn passie om kinderen, jongeren en volwassenen hun talenten te laten ontdekken en tot bloei te laten komen.

Ook (of juist) wanneer het lastig gaat en er (grote of kleine) moeilijkheden zijn. Dit geldt voor kinderen EN volwassenen.

In therapie en coaching is het belangrijk om te ontdekken wat je krachten en talenten zijn, zodat je sneller (weer) in je kracht komt.