Aroma Touch

In mijn praktijk werk ik ook lichaamsgericht. In het lichaam zijn alle emoties, ervaringen en herinneringen opgeslagen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen enorm veel baat hebben bij een lichamelijke (therapeutische) benadering. Ik geef aroma touch en masseer.

Wat is Aroma Touch?

In Aroma Touch maak ik gebruik van 8 verschillende oliën. Daarmee masseer ik langs de energiebanen in het lichaam van de rug tot aan de voeten. Daardoor komt je lichaam tot rust en wordt het in balans gebracht. Aroma Touch is bedoeld voor volwassenen en (sommige) jongeren. Kinderen kunnen ook profijt hebben van Aroma Touch, in aangepaste vorm. Bijvoorbeeld door een deel van het lichaam te masseren op een voor hen veilige en prettige manier en met een olie die hen aanspreekt.

Aroma Touch bestaat uit 4 fasen en werkzame componenten

1. Stressvermindering
2. Verbetering immuunsysteem
3. Vermindering van ontstekingsreacties
4. Het weer in balans brengen van lichaam en geest

Aroma Touch duurt ongeveer 50 minuten en kan onderdeel zijn van therapie of coaching, maar ook op los daarvan ondergaan worden.

8 doTERRA oliën

Ik maak gebruik van doTERRA 100% pure en gecertifeerde therapeutische etherische oliën. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de website www.mydoterra.com/cathelijnewijnberg. (Ik be doTERRA welness advocate)

1. Balance

Balance is de eerste olie in de AromaTouch. Dit aroma geeft een gevoel van rust en evenwicht.

2. Lavendel

Lavendel is altijd geliefd om z’n karakteristieke geur en kalmerende en ontspannende werking. In AromaTouch massage creëert het rust en ontspanning en brengt je lichaam in evenwicht.

3. Melaleuca

Melaleuca heet ook wel Tea Tree. Melaleuca heeft heel veel verschillende verbindingen en oneindig veel toepassingen vanwege de reinigende werking.

4. On Guard
On Guard heeft geurende, natuurlijke en reinigende eigenschappen en zorgt voor een gezond immuunsysteem.

5. AromaTouch

AromaTouch is een massage blend van verschillende essentiële oliën. Het omspant de spieren en kalmeert spanning en geïrriteerd weefsel. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding. De combinatie geeft een kalmerende en ontspannend effect op de huid.

6. Deep Blue

Deep blue is ook een blend van oliën en heeft een direct tintelende en verwarmende werking op de huid. Werkt ook diep in op de spieren.

>7. Pepermunt

Pepermunt is voor velen een geliefde olie en heeft een groot aantal voordelen. Het heeft een verkwikkende effect en geeft energie. Werkt ook goed op de darmen en spijsvertering, daar waar je alles letterlijk “verteerd”.

8. Wild Orange

Wild Orange heeft een stimulerende en citrusachtige geur. In aromatherapie heeft Wild Orange een energiebevorderende en vitaliserende werking, en het geeft emotioneel evenwicht.